Xips de blat de moro, galetes salades, patates fregides, crispetes, pistatxos, pipes... La indústria dels aperitius salats es reuneix els dies 27 i 28 de juny, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) en la 18a edició d’Snackex, el saló europeu més important dedicat al sector dels snacks. Més de 160 firmes internacionals mostraran innovadors aperitius i l’últim en maquinària industrial en una àrea d’exposició de 6.800 metres quadrats. El saló es complementarà amb ponències i tallers i preveu l’arribada a la ciutat de 1.500 professionals de més de 70 països.
Les empreses expositores presentaran els productes clàssics que compren els consumidors cada any però també els nous productes i tendències del mercat, equips de processament i envasat d’aperitius salats i fruits secs, serveis d’etiquetatge, equips de seguretat, logística o consultoria. A banda de la fira, l’esdeveniment incorpora conferències i tallers que permetran els professionals conèixer quin serà el desenvolupament dels aperitius salats en els pròxims anys i podran debatre aspectes d’actualitat com els sistemes d’envàs i embalatges reutilitzables, noves tendències del mercat, seguretat alimentària o noves tendències en sabors, entre molts altres.
L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Europea d’Snacks (ESA) amb una periodicitat bianual, torna a Barcelona per tercera vegada, la segona que ho fa al recinte congressual del Fòrum gestionat per GL Events. Els delegats de la conferència i els visitants de l’exposició es trobaran en una cita que ja s’ha convertit en imprescindible per als proveïdors de matèries primeres i de maquinària, fabricants d’snacks, importadors, exportadors o minoristes d’una activitat amb un gran impacte econòmic arreu del món.