• Territori
  • El Sopar Empresarial de l'Anoia celebra la 17a edició

El Sopar Empresarial de l'Anoia celebra la 17a edició

La trobada anual de la unió d’empreses espera congregar 450 persones a l’Institut Milà i Fontanals

El sopar tindrà lloc a l'Institut Milà i Fontanals
El sopar tindrà lloc a l'Institut Milà i Fontanals
Redacció VIA Empresa
Barcelona
15 de Juny de 2017
Act. 15 de Juny de 2017

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) prepara la dissetena edició del Sopar Empresarial, que se celebrarà el dia 6 de juliol a l’Institut Milà i Fontanals d'Igualada. En aquesta edició, la UEA vol reforçar la importància de la formació en l’àmbit laboral i apropar el món empresarial als joves. L’objectiu és posar de manifest la manca de personal i millorar el desajust actual entre l’oferta i la demanda de professionals qualificats.

La falta de professionals és una de les necessitats detectades en els diferents fòrums empresarials i recollida en el document econòmic que la UEA va presentar el mes de febrer sota el títol, Empresa i progrés. Conclusions i propostes dels fòrums sectorials i territorials de l’Anoia 2016. Seguint aquesta línia, el lema del sopar és “L’actitud d’avui, millora el demà”, ja que davant de qualsevol projecte, “és important tenir una base de coneixement, però sobretot adoptar una actitud pro activa i oberta”, explica Blai Paco, president de la Unió Empresarial de l’Anoia.

En aquesta dissetena edició, la UEA espera congregar unes quatre-centes cinquanta persones. A més, el sopar empresarial comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, així com diverses autoritats locals, empresarials i directius d’Anoia i comarques veïnes. L’encarregat de conduir l’acte central del sopar serà el periodista Manel Fuentes.

Igual que en l’edició passada, el sopar es desenvoluparà en tres escenaris diferents: primer la benvinguda amb copa de cava networking, després el sopar asseguts per permetre lligar relacions empresarials i, finalment, la copa en format chill-outnetworking. El menú del sopar serà elaborat pel xef David Andrés. La data límit per formalitzar les inscripcions és el dia 30 de juny.

Premis empresarials

En el transcurs de la nit també s’entregaran els Premis UEA, que distingeixen aquelles iniciatives empresarials que han destacat durant l’any anterior. Els premis inclouen 8 categories que es diferencien entre els Premis UEA i els Premis en col·laboració amb altres entitats i institucions.

Els Premis UEA inclouen cinc categories: el premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l’empresa innovadora, a la Institució, i el premi al compromís social de l’empresa, atorgat per primera vegada l’any passat. Tres d’aquests guardons compten amb el patrocini de Mútua General de Catalunya, Grup Servisimó i La Caixa.

Pel que fa als Premis en col·laboració, hi ha tres tipus de reconeixements: el premi a la millor implantació de les TIC, atorgat en col·laboració amb TICAnoia; el premi Campus Motor Anoia i, per últim, el premi a la millor estratègia de comunicació, que s’atorgarà conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya.